Koninklijk Atheneum

Centrum Oostende

Als ouder bent u ongetwijfeld op zoek naar de meest geschikte school voor uw kind in het secundair onderwijs.

Bij het Koninklijk Atheneum Centrum kunt u terecht voor een brede eerste graad en alle studierichtingen Algemeen Secundair Onderwijs in de 2de  en de 3de graad. Wij bereiden de leerlingen voor op hoger en universitair onderwijs. En we mogen met trots zeggen dat heel wat van onze oud-leerlingen schitterende resultaten behalen in het vervolgonderwijs.

Wanneer u kiest voor onze school dan kiest u voor degelijk onderwijs in een school met een jarenlange traditie. Naast het inhoudelijke en pedagogische aspect ligt bij ons vooral de nadruk op wederzijds vertrouwen, respect en verdraagzaamheid. Ons team van leerkrachten en opvoeders staat klaar om ervoor te zorgen dat elke leerling zich maximaal kan ontplooien en ontwikkelen, volgens zijn of haar eigen talenten en interesses.